Projecte Dinar en família!

ola Famílies!

Els vostres fills i filles es queden a dinar cada dia amb nosaltres?

Us agradaria conèixer com es un dia de menjador al Menjador del Sant Antoni?

Us proposem una nova activitat :“Dimecres en Família”. En aquesta activitat els familiars que vulgueu, podreu venir a participar del projecte del menjador, dinar amb  els vostres fills i filles i conèixer les activitats que s’hi fan.

Inscripcions a partir de dilluns 2 d’octubre!

L’ordre per poder venir a dinar serà l’ordre d’arribada dels Whatsapps. Avisar de que no tindrem en compte qualsevol Whatsapps anterior a aquesta data 2 d’octubre octubre del 2023.

Els familiars que vulgueu participar haureu de posar-vos en contacte amb la coordinadora del servei per fer la vostra reserva mitjançant un Whatsapp al telèfon 676 77 73 77. La coordinadora del menjador us informarà del dia que us assignem.

*Tenint en compte que primer s’assignarà segons la llista d’espera que va quedar pendent el curs passat.

Cada dimecres, a partir del 11 d’octubre i fins al dimecres 29 maig, pot venir a dinar al menjador una família de forma gratuïta. Poden venir un màxim de 2 familiars.

IMPORTANT: RESERVAR PER WHATSAPP

Funcionament

La coordinadora us rebrà i us explicarà el funcionament general del menjador. Dinareu tal i com ho fan els vostres fills/es. Dinareu amb els infants en una taula preparada per ells però seguint les mateixes normes i dinàmiques de funcionament del menjador que els propis infants us explicaran. Els familiars que vulgueu, podreu participar de les tasques educatives dels infants. També podreu participar de les activitats, del joc, etc.

L’horari de l’activitat serà al primer torn del servei del menjador, de 12.35 a 13.35 h.

En acabar l’activitat, us demanarem que empleneu una petita enquesta. Això ens servirà per poder millorar dia a dia.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la coordinadora del menjador, Roser.

Us hi esperem!

Segueix-nos al nostre Instagram!
@controlplay_serveiseducatius